Yölintu-orkesterissa muutoksia

  • Matti Silmu ei jatka orkesterissa
  • Uusista kiinnityksistä ilmoitetaan myöhemmin
  • Yölintu jatkaa bändinä ennallaan
  • Orkesterin 25-v. juhlavuosi vuonna 2018

MATTI SILMU EI JATKA ORKESTERISSA

Suositun ja perinteikkään Yölintu-orkesterin pitkäaikainen kitaristi Matti Silmu ei jatka orkesterin kokoonpanossa bändin sisäisten näkemyserojen johdosta. Yölintu hakee korvaavaa kitaristia ja uusista kiinnityksistä ilmoitetaan myöhemmin.

YÖLINTU JATKAA BÄNDINÄ ENNALLAAN

Yölintu jatkaa kokoonpanomuutoksesta huolimatta bändinä ennallaan ja asetetut keikat tehdään sovitusti. Orkesterin keulakuva Simo Silmu ja bändi ovat vahvassa iskussa - energisiltä keikoilta on saatu vain positiivista palautetta ja yleisömäärät ovat olleet erittäin hyviä. Yölinnun toiminta jatkuu aktiivisena ja orkesteri julkaisee uutta musiikkia tämän vuoden puolella.

ORKESTERIN 25-V. JUHLAVUOSI VUONNA 2018

Yölintu täyttää ensi vuonna 25 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi orkesterilta on tulossa mm. juhlava konserttikiertue. Yksityiskohdat julkaistaan myöhemmin.