Uusi sinkkujulkaisu Yölinnulta: Maailma on kauneimmillaan

Yölintu-orkesteri on jälleen julkaissut uutta musiikkia. Kaunis kappale kantaa nimeä Maailma on kauneimmillaan. Sävellyksen on tehnyt Iskelmä Gaalassa Vuoden musiikintekijänä palkittu Petri Somer, sanoittajana on monta menestystekstiä tehnyt Mikko Karjalainen. Tuottajana on Sampo Haapaniemi.

- "Todella hieno ja suuri rakkauslaulu isolla ärrällä. Kolmijakoinen tarina elämän yhteensaattamista ihmisistä, pienistä vastoinkäymisistäkin huolimatta", solisti Simo Silmu kertoo singlestä.

- "Teksti on kertomus rakkaudesta, joka hetkissä ja ensihuumassa elämisen jälkeenkin on säilyttänyt voimansa. Kun virheet on tehty ja nurjatkin puolet paljastettu, vierelle on silti jäänyt juuri hän, jonka kanssa kaikki oli tarkoituskin jakaa. Aina hamaan loppuun saakka", kertoo sanoituksen tehnyt Mikko Karjalainen.

MAAILMA ON KAUNEIMMILLAAN
Säv. Petri Somer
San. Mikko Karjalainen
Sov. Sampi Haapaniemi

Tuottaja: Sampo Haapaniemi

Yölintu:
Simo Silmu (laulu)
Joni Leino (rummut)
Jari Luostari (basso)
Jukka Harju (kitara)

Levy-yhtiö: www.universalmusic.fi

Kuuntele kappale Spotifystä.