Toimitusehdot

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Silmusoppi (Y-tunnus 2904392-8). Myymme ja toimitamme tuotteita yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta https://yolintu.com/kauppa
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.
Tarkistathan tilauksen yhteydessä voimassa olevat toimitusehdot.
Silmusoppi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

TOIMITUS

Toimitamme tuotteet Postin välityksellä. Pienet, 1–2 levyn, tilaukset toimitetaan kirjelähetyksenä antamaasi osoitteeseen. Tätä suuremmat tilaukset toimitetaan postipakettina lähipostiisi, josta voit noutaa pakettisi saapumisilmoituksella.

Toimitusaika tuotteille on pääsääntöisesti 7-14 arkipäivää, mikäli tuotteita on varastossa. Jos tuotteet jäävät jälkitoimitukseen, otamme asian tiimoilta sinuun yhteyttä.

MAKSUTAVAT

Maksupalvelun tarjoaa Paytrail Oy
Voit maksaa kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta. Muita käytössä olevia maksutapoja ovat luottokorttimaksut, lasku, osamaksu, tilisiirto sekä kännykkämaksaminen.

Paytrail palvelun maksuehdot

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Tilaamillasi tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Vaihto- ja palautusasioissa olethan aina ensin yhteydessä meihin sähköpostitse [email protected]. Liitä palautukseen yhteystietosi, tilinumerosi sekä tiedot kyseisestä tilauksestasi. Mikäli saamasi tuote on rikki, viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, ota meihin yhteyttä palautusohjeiden saamiseksi.